Medverkande i Bokpodden

”Det här måste jag göra något åt”

När kvinnors företagande visade sig minska kraftig beslöt sig entreprenören och politikern Sandra Kastås att göra något åt saken. Hon skrev då ”Bli företagarinna” med handfasta råd – från kvinnor till kvinnor.

Lyssna när Sandra Kastås medverkar i Bokpodden som drivs av Affärsvärlden och Lendify för att diskutera boken och kvinnors företagande.

Publicerad av foretagarinna

Under varumärket Bli företagarinna har entreprenören Sandra Kastås givit ut en bok "Bli Företagarinna. Tio mentala hinder för att starta företag och hur du övervinner dem." för att peppa fler kvinnor till att starta företag. Peppande ord och övningar möter inspirerande intervjuer med företagarinnor som bjuder in läsaren att ta del av erfarenheter från en mängd olika branscher. Sandra föreläser även för universitet, högskolor, inkubatorer med flera om hur man övervinner dessa hjärnspöken, håller workshops i att starta företag, samt driver podden Bli Företagarinna tillsammans med entreprenören Ivana von Proschwitz. I podden intervjuas bland annat olika företagarinnor om sina entreprenörsresor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s