Coachning

Vi coachar dig som vill starta företag, antingen själv eller tillsammans med en eller fler kompanjoner. Vi hjälper även dig som står och stampar i ditt företagande och behöver en knuff i rätt riktning för att komma vidare. Vilken väg ska du välja i företagandet, ska du växla upp/ned, ta en ny inriktning, hitta nya kunder, göra en säljkampanj, hitta nya nätverk, etc?

Vi kan även coacha dig i hur du ska synas och höras som företagare, hur du bygger ditt varumärke, hur du ökar din försäljning, hur du bygger och breddar din målgrupp, hur du jobbar med inkluderande kommunikation, med mera.

Beroende på var du/ni är i processen så anpassar vi coachningen för att passa ditt/era behov. Coachningen ska fungera peppande och som en knuff i rätt riktning för dig som står och funderar på att starta eget eller vill komma vidare i ditt företagande.

Coach – multientreprenören Sandra Kastås

Multientreprenören Sandra Kastås är vår coach med tre egna företag. Hon har drivit PR-byrån Orakel PR sedan 2018, företaget Diversity Board inom mångfald och rekrytering sedan 2020, samt startat ett holdingbolag för att kunna investera i intressanta fonder och bolag.

Sandra är utbildad företagsekonom vid Uppsala Universitet och har jobbat inom PR och kommunikation sedan 2011. År 2020 kom hon ut med sin första bok, Bli Företagarinna, för att peppa fler kvinnor att våga starta företag. Hon har sedan dess föreläst kring företagande och entreprenörskap med fokus på kvinnor, bland annat i Riksdagen, på Svenska Ambassaden i Helsingfors, hos Moderaterna, Socialdemokraterna, samt hos olika företag, skolor, organisationer och nätverk. Hon har även drivit frågan om entreprenörskap och företagande politiskt.

Sandra är rak och tydlig i sin kommunikation och fokuserar på att ge konkreta tips, uppgifter och verktyg, samt bolla idéer och visa på inspirerande case. Med Sandra som coach blir saker gjorda. Sandra kopplar även gärna ihop dig med rätt personer i sitt stora och breda nätverk.

Pris – Tre olika upplägg

Helår – 11 sessioner
Vi ses en gång i månaden under ett år för att långsiktigt bygga upp ditt mod och erbjudande som företagare. Coachningen består av elva tillfällen à en timme, med övningar och uppgifter mellan mötena.

16 500 kr (ex. moms)

Halvår – 5 sessioner
Vi ses en gång i månaden under ett halvår för att hitta din inriktning som företagare. Coachningen består av fem tillfällen à en timme, med övningar och uppgifter mellan mötena.

7 500 kr (ex. moms)

Intensiv – 3 halvdagar
Vi ses under tre halvdagar där du får uppgifter för eget arbete resterande halvdagar. Tanken är att du under denna intensivcoachning ska ha fått svar på dina största utmaningar just nu som blivande eller nuvarande företagare och därefter jobba med nyfunnen kraft framåt.

25 000 kr (ex. moms)

Kontakta oss med din förfrågan