Boken Bli Företagarinna

I boken Bli företagarinna presenterar författaren Sandra Kastås de tio vanligaste hjärnspökena som kan hindra dig från att starta eget företag tillsammans med konkreta råd och tips på hur du övervinner dem. Peppande ord och övningar möter inspirerande intervjuer med företagarinnor som bjuder in läsaren att ta del av erfarenheter från en mängd olika branscher. Ta klivet och bli företagarinna du med!

Sandra Kastås startade eget aktiebolag 2018 och har inte ångrat det beslutet en enda minut. I Bli företagarinna förenar Sandra sitt långvariga engagemang för jämställdhetsfrågor med ambitionen att inspirera fler kvinnor att starta företag.

Publicerad av foretagarinna

Under varumärket Bli företagarinna har entreprenören Sandra Kastås givit ut en bok "Bli Företagarinna. Tio mentala hinder för att starta företag och hur du övervinner dem." för att peppa fler kvinnor till att starta företag. Peppande ord och övningar möter inspirerande intervjuer med företagarinnor som bjuder in läsaren att ta del av erfarenheter från en mängd olika branscher. Sandra föreläser även för universitet, högskolor, inkubatorer med flera om hur man övervinner dessa hjärnspöken, håller workshops i att starta företag, samt driver podden Bli Företagarinna tillsammans med entreprenören Ivana von Proschwitz. I podden intervjuas bland annat olika företagarinnor om sina entreprenörsresor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s